SC Telstar 3-0 Achilles’29

SC Telstar 3-0 Achilles’29

23-10-2015 SC Telstar 3-0 Achilles’29.
Jupiler League

Het was vrijdagavond en er stond een Jupiler League-wedstrijd op het programma. De nummer 11 van de Jupiler League SC Telstar speelde deze avond een wedstrijd tegen rivaal Achilles’29 die 12e stand.

Een half uur voor de wedstrijd kwamen we aan bij het stadion. De meeste supporters woonden dicht bij het stadion, waardoor de fietsenrekken naast het stadion vol stonden met fietsen.
Voor het stadion stonden houten hutjes waar ze de wedstrijd tickets kon kopen. Voor € 10 per stuk kocht je een wedstrijd ticket. Op het kaartje dat je kocht stond alleen het vak waar je zat. Je stoel en rij waar je wilde zitten was voor eigen keus.
Bij de ingang werd iedereen vriendelijk begroet en konden we zonder gefouilleerd te worden doorlopen. Binnen in het stadion was het nog rustig en liepen de spelers zich al warm op het veld.
In de eerste helft waren alleen de eerste en laatste minuut spectaculair. Tarik Tissoudali was verantwoordelijk voor beide momenten. Met een vlammend schot testte de aanvaller van Telstar de doelman Leon ter Wielen, maar hij reageerde attent. Tissoudali vormde ook de basis van de verdiende voorsprong. Hij werd in de laatste minuut van de eerste helft na een mooie actie gevloerd in het strafschopgebied. Marko Maletic nam de penalty en schoot netjes binnen. Goall 1-0 voor de thuisploeg SC Telstar.
Na rust hield Telstar de overhand, met Tissoudali opnieuw als beste speler. Hij ging, soms tegen beter weten in, voor zijn eigen succes. Toch kwam dat uiteindelijk in de slotfase goed van pas.

De laatste twee doelpunten werden gescoord in de 88ste en 90ste minuut. Het was dus tot de laatste minuut een mooie wedstrijd.

Na het laatste fluitsignaal, klapte de supporters voor het winnende team en de spelers namen een douche.
Met deze overwinning stijgt SC Telstar naar de 10e plaats.
Het is een leuk en mooi oud stadion. Het was met de overwinning een leuke avond.

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *