FC Kosova Zürich 1–4 FC Locarno

FC Kosova Zürich 1–4 FC Locarno

05-09-2015 FC Kosova Zürich 1-4 FC Locarno.
1.Liga groep 3.

Vandaag ben ik naar twee verschillende wedstrijden geweest.
Terwijl mijn naamgenoot na de vorige wedstrijd hiervoor heeft besloten meteen naar huis te gaan. Ging ik naar een sportcomplex in de stad Zürich. Voor de tweede klasse wedstrijd tussen FC Kosova Zürich en FC Locarno. Toen ik aankwam was de wedstrijd al een tijdje begonnen. Dit was te wijten aan een lichte vertraging met ons vervoer, maar niet tragisch.

Vanwege het feit dat er een voor de wedstrijd een toegangsprijs van 10 CHF bij de ingang werd gevraagd, geeft wel aan dat er redelijk voetbal word gespeeld.

In de pauze van de wedstrijd lijkt de wedstrijd niet helemaal het geld waard te zijn. Toch voelde ik me al meer dan welkom bij de club, die werd opgericht door immigranten uit Albanië en Kosovo. Bij de wedstrijd waren iets meer dan 250 supporters aanwezig. Toch speelt de club dit seizoen zelfs alweer in de hoogste competitie van het Zwitserse regionale voetbal.

Zonder verwachting wonnen de gasten uit de noordelijke oever van het Lago Maggiore, de wedstrijd met een 1-4 overwinning.

Dus dronken we iets meer dan van te voren bedacht. Daarna gingen we de kroeg in en keken we naar de wedstrijd Zwitserland tegen Slovenië, die Zwitserland net aan won met een last minute overwinning.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *