Brentford FC 1–0 Crawley Town

Brentford FC 1–0 Crawley Town

09-10-2012 Brentford FC 1–0 Crawley Town

Met een spontane vakantie in Engeland, wilde we toch nog een voetbalwedstrijd zien. Helaas konden we geen wedstrijd uit de Premier League bezoeken. Dus moesten we genoegen nemen tussen Brentford en Crawley die het in een bekerwedstrijd tegen elkaar opnamen voor de Johnstone’s Paint Trophy.

De twee teams stonden deze week al eerder tegenover elkaar en speelde nu de return. Dit was ook de reden dat er weinig publiek aanwezig was bij deze wedstrijd. Er waren om precies te zijn maar 2.739 toeschouwers aanwezig. Beide teams spelen in de Championship (de tweede divisie van Engeland.

Het spel had weinig hoogtepunten, Brentford scoorde met een doelpunt van Sam Saunders in de 73e minuut. De meerderheid van de supporters waren blij dat het bij een 1-0 overwinning bleef.

Het stadion ligt ver van het centrum van Londen ongeveer 30 kilometer, maar is gemakkelijk bereikbaar met de trein. The Griffin Park, zoals de naam van het stadion is, heeft een capaciteit van 12.200 toeschouwers.

Met name om op te noemen is de prijs voor een kaartje. De clubleiding heeft door het gevolg van een slecht vorig seizoen de ticket prijzen erg verminderd. Minderjarigen betalen 1 pond entree, volwassenen hoefde maar liefst 5 pond te betalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *